PrintOnCover
0 vare(r) Total kr. 0,00
LOG-IN      INDKØBSKURV
Persondata politik
 
Dit design
Her kan du oploade dit eget billede.

Du kan desuden vælge et af billederne over til højre eller putte tekst og farve på cover.

Format

Billedet skal være i formatet JPG/JPEG, PNG/Transparent PNG eller GIF.

Størrelse

Billedet skal have en bredde på 353 pixels og en højde på 738 pixels eller større, for at billedet dække hele coveret. Billedet trykkes på coveret med en dpi på 1440x720 i en opløsning af 150 ppi, Det vil giv billedet et godt resultat.

Rettigheder til materiale

For at kunne uploade og anvende et motiv (billede, logo, mærkelogo, ordsprog, tekst osv.) i designeren, skal du besidde alle de nødvendige rettigheder (copyright) til det. Hvis du er i tvivl, så undersøg motivets retlige status inden du uploader det. Du kan spørge rettighedshaver om tilladelse til at bruge motivet. Det er dit fulde ansvar at sørge for, at du besidder de relevante rettigheder til motivet og samtidig er det dit fulde ansvar, at du kan bevise at du besidder disse rettigheder. Når du gemmer et motiv på POC APS, bekræfter du automatisk: Jeg besidder de nødvendige rettigheder til at bruge dette motiv kommercielt. Hvis POC APS bliver kontaktet af rettighedshaveren, accepterer jeg, at der vil blive henvist direkte til mig. Jeg er indforstået med at såfremt jeg krænker rettighedshavers rettigheder til et motiv, så kan det føre til at rettighedshaver kræver kompensation for brud på rettighederne. Vi forbeholder os retten til at afvise motiver, som vi vurderer, kan virke anstødende eller krænkende, f.eks. motiver der indeholder pornografi, racisme, vold og andet.

Returret

Når et Design Selv Cover er bestilt kan dette ikke annulleres. Ved reklamation tilsendes et nyt med samme design, såfremt reklamationen er berettiget.
Upload billede / Galleri
Vælg fra galleri
1 / 1
Klik på billedet for at se det.
Tryk derefter på tilføj for at ligge billedet over på cover.
Baggrundsfarve
Tekst
Skriv tekst:
Type:
BK
Størrelse:
Farve
Vent venligst...