PrintOnCover
0 vare(r) Total kr. 0,00
LOG-IN      INDKØBSKURV
Persondata politik
 

handels- og betalingsvilkår


• Køb hos Print On Cover
• Priser
• Salg generelt
• Fortrydelsesret
• Særligt om butikssalg og afhentning
• Levering
• Afbestillinger
• Betaling
• Reklamationsret
• Anvendelse af reklamationsret
• Forsvarlig returnering
• Er du i tvivl
• Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
• Betalingskort


1. Køb hos Print On Cover
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Print On Cover, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Print On Cover. Print On Cover opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser.

3. Salg generelt
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Print On Cover forbeholder sig ret til at nægte at printe billeder eller budskaber der ikke er etiske rigtige.

4. Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret da alle vare er lavet på bestilling med kundens eget tryk på, derfor betragtes denne vare som speciale fermstillet til kunden og kan derfor ikke tages retur.

Ved køb af standard cover er der 14 dags fortrydelses ret

5. Levering
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Print On Cover grossister. Vi fremstiller og afsender dit cover inden for 24 timer (Bestiller du efter kl. 12:00, gælder det 24 timer efter kl. 12:00 næste hverdag).
Vi levere kun i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne og bruger GLS.

6. Afbestillinger
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten " Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske inden kl. 12:00 samme dag, som bestillingen er foretaget (er bestillingen foretaget efter kl. 12:00, gælder dette til kl. 12:00 næste hverdag).

7. Betaling
De mulige betalingsmåder er: Dankort Visa Dankort Mastercard Efterkrav Efter aftale (kun erhverv) Kontant (kun butikssalg) Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling. Transaktionsgebyret overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer.

Beløbet trækkes først når varen afsendt.

8. Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Print On Cover. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses under Køberegler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Print On Cover kan ikke gøres ansvarlig for tab af kundens data, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Print On Cover opfordrer derfor kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. I det omfang Print On Cover måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger

9. Anvendelse af reklamationsretten
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Print On Cover inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Henvendelse til Print On Cover kan ske via mail info@printoncover.dk

10. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til Print On Cover skal være forsvarligt indpakket. Print On Cover anbefaler, at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken gennem Track & Trace og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Print On Cover. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra Print On Cover er indpakket i forsvarlig indpakning, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende forsvarlig indpakning. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

11. Er De i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Print On Cover, at De retter henvendelse til Print On Cover på mail info@printoncover.dk.

12. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret pag. Af alle ordre er lavet på bestilling. Der gælder 1/2 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1/2 års reklamationsperiode. Print On Cover forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.